Hitsaus- ja metallityöt

Metallista tuotteeksi melkein mitä vain

MB-Team Oy valmistaa monipuolisesti erilaisia metallitöitä konepajateollisuuden tarpeista design-huonekalujen osiin. Tuotantotilamme sijaitsee Salossa Varsinais-Suomessa.

Omaamme pitkän kokemuksen ruostumattoman teräksen hitsaamisesta ja työstämisestä. Valmistuksessa käytössämme ovat mm. hydraulinen levyleikkuri, laserpolttokone, kulmintakone, särmäyspuristin ja ruostumattoman teräksen peittauslaitteet. Käyttämiämme hitsausmenetelmiä ovat tig-, mig-, mag-, piste- ja puikkohitsaus.

Metallista tuotteeksi melkein mitä vain – MB-Team Oy

Metallituotteita suunnittelusta asennukseen

Toteutamme tuotteet asiakkaan toimittamien kuvien mukaisesti tai asiakkaan toiveiden mukaisesti suunnittelusta toteutukseen.

Autamme myös ratkaisemaan yhdessä kanssasi ongelmia, kuten esimerkiksi koneen toimivuuden parantamiseksi. Suunnittelemme tarvittavan koneen tarvitseman lisäosan, valmistamme tuotteen ja hoidamme sen asennuksen. Pystymme ratkomaan ongelmia ja tuottamaan toimivia ratkaisuaja niin yksittäisiin pieniin osa-alueisiin kuin suurempiin sarjatuotantoihin.

Viimeisteltyjä design-tuotteita

Tuotantoomme kuuluu myös laadukkaiden design-tuotteiden valmistus korkealla laadulla ja priimalla viimeistelyllä.

Valmistamme tuotteet aina asiakkaan toimittamien tarkkojen tilaustietojen mukaisesti. Tarvittaessa saat meiltä apua myös tuotesuunnitteluun.

Viimeisteltyjä design-tuotteita