Asennus-, huolto- ja kunnossapito­palvelut

Asennus-, huolto- ja kunnossapitopalvelut – MB-Team Oy

Palveluita teollisuuden tarpeisiin

MB-Team Oy on luotettava teollisuuden asennus-, huolto ja kunnossapitotöiden kumppani. Asennamme niin omia kuin muiden valmistajien valmistamia kuljettimia, kuljetinjärjestelmiä sekä muita teollisuudessa käytettäviä koneita ja laitteita.

Toimipisteemme sijaitsee Salossa Varsinais-Suomessa ja palvelemme koko kotimaan alueella. Päätyökenttänämme toimii Etelä-Suomen alue, kuten mm. Helsinki, Vantaa, Espoo, Turku, Raisio, Laitila, Tampere ja Pirkkala.

Konesiirrot

Suoritamme teollisuuskoneiden siirrot joustavasti asiakkaan kohteessa tai siirtotyönä toisesta tuotantotilasta toiseen. Meiltä saat konesiirrot sujuvasti myös toiselle paikkakunnalle. Palveluumme kuuluu siirrettävän koneen purku ja koneen toimitus rahdin kyytiin, rahdin purku toimituskohteessa ja koneen uudelleen asennus.

Asennus-, huolto- ja kunnossapitopalvelut – MB-Team Oy

Konesiirrot

Tuotantotilojen saneeraukset

Teemme tuotantotilojen tilamuutostöitä etenkin konepajateollisuuden tarpeisiin konesiirtojen yhteydessä. Hoidamme niin pienet osasaneeraustyöt kuin koko tuotantotilojen uudistamiset alusta loppuun asti. Meiltä saat siis halliisi kaiken kattavat saneeraustyöt sähkötöistä seinän rakentamiseen.